TURVALLISUUSPALVELUT 24/7

KIP Service toimii asiakkaidensa strategisena kumppanina osaamisen kehittämisessä. Yrityksien tulee satsata osaamisen varmistamiseen ja sen kehittämiseen – nyt ja tulevaisuudessa.

KIP SERVICELTÄ TURVALLISUUSPALVELUT 24/7

KIP Service on teollisuuden luotettava turvallisuuskumppani myös tuotantolaitosten huoltoseisokeissa. Turvallisuuspalvelut ovat asiakkaiden käytössä ympärivuorokautisesti.

Huoltoseisokkeihin tarjottavat turvallisuuspalvelut perustuvat vankkaan osaamiseen ja paikallistuntemukseen, sillä KIP Servicen vartiointi ja teollisuuspalokunta ovat läsnä suurteollisuusalueen arjessa vuoden jokaisena päivänä.

– Tehtaiden riskit ja tuotantoympäristöt ovat tulleet meidän henkilöstölle hyvin tutuiksi. Osaamisen lisäksi KIP Service
on investoinut monipuoliseen ja ajanmukaiseen kalustoon, jota hyödynnämme myös huoltoseisokeissa, sanoo KIP Servicen turvallisuuspäällikkö Jussi Lång. Palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa seisokkitöihin saapuvan henkilöstön vastaanotto ja opastus sekä monipuolinen koulutus, kuten alkusammutus- ja hätäensiapukoulutus, paineilmalaitteiden käyttökoulutus, laskeutumiskoulutus ja koulutus putoamissuojaimien käyttöön.

– Teemme myös tulityövartiointia sekä lämpökamerakuvauksia tulitöiden jälkeen, ja suunnittelemme hätäpoistumisia vaikeista tiloista. Lisäksi meiltä saa suojavarusteita hätäpoistumista varten ja vaikkapa sammutusauton kohteeseen. Perinteisesti erittäin kysyttyjä ovat olleet sammuttimien vuokraus, tarkastus ja huolto. Uusimpana palveluna meiltä saa dronella tehtäviä teollisuusympäristöjen kunnonvalvontamittauksia, Lång luettelee.

Hän muistuttaa, että tuotantolaitosten on tärkeä tiedottaa ennakkoon teollisuuspalokuntaa poikkeavista liikennejärjestelyistä sekä suuren riskin seisokkitöistä. Tilaajan olisi hyvä myös tiedottaa urakoitsijoita edellä mainituista, suurteollisuusalueelta saatavista turvallisuuspalveluista.

Ota yhteyttä: turvallisuuspäällikkö Jussi Lång

Avainsanat