Koulutuspalvelut

Työelämän laadun ja osaamisen kehittäminen luovat perustan yritysten kilpailukyvylle. KIP Academy tarjoaa yrityksille avaimet käteen -periaatteella palveluita, joilla rakennetaan menestyviä yrityksiä ja menestyvää Suomea. KIP Academy on uusi konsepti, joka tähtää kokonaisvaltaiseen osaamisen kehittämiseen yritysten ajankohtaiset koulutustarpeet huomioiden.

KIP Academy – kumppanisi työelämän kehittämisessä

SILLANRAKENTAJA. KIP Academyn ansiosta yritykset saavat työelämän kehittämisessä tarvitsemansa palvelut helposti yhden toimijan, KIP Academyn, kautta. Erilaisille palveluntarjoajille KIP Academy on puolestaan erinomainen väylä tavoittaa yhdellä yhteydenotolla laaja asiakaskunta – esimerkiksi Kokkolan suurteollisuusalueen noin 80 kotimaista ja kansainvälistä yritystä.

MAHDOLLISTAJA. KIP Academy tarjoaa resurssihyötyjä tuottamalla yrityksille laadukkaita kehittämispalveluita kuten koulutuksia, validointeja ja rekrytointeja. Kehittämispalveluita on tarjoamassa ammattitaitoinen, laaja ja luotettava yhteistyöverkosto. KIP Academylle luodaan parhaillaan yhteistyö- ja kumppaniverkostoa.  

UUDEN STANDARDIN RAKENTAJA. KIP Academy rakentaa osaamisen yhtenäistä KIP-standardia, joka perustuu suurteollisuusalueen aluestrategiaan.

KILPAILUKYVYN PARANTAJA. KIP Academy toimii merkittävänä kumppanina yrityksien työelämän kehittämisessä. Sen tarjoamien palveluiden myötä yrityksien ja koko teollisuusalueen vetovoima kasvaa. KIP on monipuolisen kemianteollisuuden osaamiskeskittymä.

Koulutukset, kurssit ja luennot

Järjestämme säännöllisesti erilaisia työturvallisuuteen liittyviä koulutuksia. Kauttamme saa myös räätälöityjä koulutuksia, esimerkiksi johdon valmennuksia sekä LEAN-koulutuksia.

Osaamisen varmistaminen & kehittäminen

Henkilöstön osaamisen varmistaminen on kaiken liiketoiminnan perusta. Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina osaamisen kehittämisessä, henkilöstön opintopolkujen suunnittelussa ja laadinnassa. Tarjoamme monipuolista osaamisen varmistamiseen, kehittämiseen sekä kouluttautumiseen liittyviä palveluja.

HR- / HRD- ja LEAN -konsultointipalvelut

Uskomme siihen, että organisaatioiden menestys perustuu onnistuneisiin henkilöstövalintoihin. Haluamme olla asiakkaidemme tukena erilaisissa rekry- ja valintaprosesseissa. 


Lähetä meille viesti

Tietosuojaseloste