Turvallisuus­palvelut

Turvallisuus- ja vartiointipalvelumme kattavat kokonaisvaltaisesti palo- ja pelastustoimen, vartioinnin sekä kulunvalvonnan palvelut vankalla kokemuksella, joka hakee vertaistaan Suomessa. Pidämme toimintamme keskiössä jatkuvaa kehittymistä ja näemme oppimisen olevan kivijalka raudanlujalle ammattitaidollemme. Globaalisti laaja yhteistyöverkostomme ja sujuvat viranomaisyhteydet mahdollistavat hyvinkin laajojen kokonaisuuksien hallinnan ja onnistumisen menestyksekkäästi. Luomme perässämme jälkiä, jotta asiakkaidemme olisi turvallista kulkea omaa polkuaan.

Palo- ja pelastustoimi

Ammattimainen teollisuuden tarpeisiin erikoistunut palokuntamme on jatkuvassa valmiudessa hälytystehtäviin. Se kykenee vastaamaan nopeasti vaihtuviin turvallisuuden tarpeisiin kaikissa teollisen tuotannon elinkaaren vaiheissa. Palo- ja pelastustoiminnan ainutlaatuinen osaamisemme kohdistuu kokonaisvaltaisesti teollisen tuotannon rakentamisesta aina sen purkuun saakka. 

Olemme paloturvallisuuden asiantuntija. Kuulumme valtakunnalliseen Turvanasi-ketjuun. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten alkusammutusvälineiden, väestönsuojien ja savunpoistolaitteiden tarkastuksia ja huoltoja, opastemerkintöjä, pelastussuunnitelmia sekä koulutuksia. Lue lisää!

Vartiointi

Vartiointimme on kysynnän kasvaessa laajentunut erityisesti teollisuuden tarpeita vastaavaksi ja vahvuutenamme on olla vartiointipalveluiden moniosaaja. Voimme toteuttaa laajoja kokonaisuuksia aina hätäkeskuspalveluista täsmällisiin ja räätälöityihin infopisteisiin. Teemme asiakaspalvelua suurella sydämellä. Vartiointipalvelumme kattavat laajoista paikallisvartioinnin kokonaisuuksista henkilökohtaisiin aula-assistenttipalveluihin saakka. Palvelumme räätälöidään aina asiakastarpeen mukaiseksi.

Turvallisuus-
johtaminen

Turvallinen ja vastuullinen toimintaympäristö mahdollistaa myös taloudellisen menestymisen. Olemme auttamassa asiakkaitamme vastuullisen ja kokonaisturvallisen liiketoiminnan rakentamisessa. Se auttaa yritystä myös menestyvän organisaation imagon luomisessa. Asiakkaamme saavat käyttöönsä alan viimeisimmät opit ja uudet näkökulmat, jolloin he voivat vastata ympäristön jatkuvasti muuttuviin turvallisuustarpeisiin.

Turvallisuuteen liittyvät koulutukset

Haluamme jakaa osaamistamme. Koulutamme asiakkaidemme henkilöstöä osaavien ja ammattitaitoisten kouluttajiemme avulla. Meiltä saa aina ajankohtaista tietoa turvallisuuteen ja palo- ja pelastustoimintaan liittyvistä aiheista. Hyödynnämme myös koulutuksissamme nykyaikaisinta tekniikkaa.

Lue lisää käynnissä olevista koulutuksista.

Turvallisuuskonsultointi

Kerromme mielellämme, mitä osaamme. Konsultoimme yrityksiä, jotta he toimisivat itse omaa turvallisuuttansa edistävällä tavalla. Olemme asiakkaidemme tukena aina. Meiltä saa avun kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Pidetään yhdessä teistä huolta!


Lähetä meille viesti

Tietosuojaseloste

Aiheeseen liittyvät artikkelit