KIP SERVICE TURVANASI-KETJUUN

KIP Service toimii asiakkaidensa strategisena kumppanina osaamisen kehittämisessä. Yrityksien tulee satsata osaamisen varmistamiseen ja sen kehittämiseen – nyt ja tulevaisuudessa.

KIP SERVICE TURVANASI-KETJUUN

Paloturvallisuuden asiantuntija Keski-Pohjanmaalla

KIP Service aloitti vuoden vaihteessa Turvanasi-ketjun valtuutettuna jälleenmyyjänä ja huollon edustajana. Turvanasi-ketjuun kuuluu yli 30 edustajaa ympäri Suomen. Turvanasi-liike on auktorisoitu liike, joka palvelee asiakkaitansa kaikissa paloturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Ketjun takana on Turvata-niminen maahantuoja, joka on osa Mercantile-konsernia.

KIP Servicen teollisuuspalokunta (TPK) on tehnyt sammutinhuoltoja useimmissa Kokkola Industrial Parkin yrityksissä jo vuosien ajan. Turvanasi-edustus kattaa uusien laitteiden myynnin sekä huolto-, kunnossapito- ja varaosapalvelut. Kaiken lisäksi toiminta on kestävän kehityksen mukaista. Käytössä olevat Gloria-sammuttimet on suunniteltu pitkäikäisiksi, huollettaviksi sammuttimiksi. KIP Service pystyy tarjoamaan 24/7 sammutinhuolto-palveluiden lisäksi useita muita lisäpalveluita, mm. yrityksien henkilöstölle alkusammutus- ja ensiapukoulutuksia sekä erilaisia teollisuuden pätevyyskoulutuksia.

Turvanasi edustaa johtavia merkkejä alkusammutustuotteissa sekä palo- ja pelastuskalustoissa. Gloria on saksalainen vuonna 1945 perustettu sammutinvalmistaja. Suomeen Gloriaa on tuotu vuodesta 1968, ja se on saavuttanut vahvan jalansijan markkinoilla laadukkuutensa ja luotettavuutensa vuoksi.

Lue lisää Turvanasi-edustuksesta!